اردبیل بهعنوان قطب تولید محصولات پروتئینی؛ از کشتار تا صادرات به اروپا
مشروح خبر در پایگاه خبری آینه مردم: میرطاهر موسوی، مدیرعامل مجتمع صنعتی گوشت اردبیل، در حاشیه نمایشگاه فرصتهای سرمایهگذاری استان اردبیل، با اشاره به ظرفیتهای بالای این مجتمع اظهار کرد: این مجموعه با دارا بودن واحدهای مدرن کشتار، بستهبندی و فرآوری، به یکی از مراکز مهم تولید و صادرات محصولات پروتئینی در منطقه تبدیل شده است.
وی افزود: در حال حاضر روده گوسفندی تولیدی این مجتمع با اخذ کد EC به اروپا صادر میشود و پروژههای جدیدی مانند سالمسازی محصولات، بستهبندی و انجماد ماهی نیز برای صادرات به کشورهای همسایه در دست اجراست.
موسوی با اشاره به پیشینه مجتمع گفت: این مجموعه از سال ۱۳۸۰ تأسیس و از سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد. در این سالها با توسعه فعالیتها، محصولاتی مانند سوسیس، کالباس، همبرگر و ناگت به بازارهای داخلی عرضه شده و به زودی تولید فلافل نیز آغاز خواهد شد.
وی درباره حجم تولید گفت: روزانه حدود ۲۵ تن گوشت در این مجتمع تولید میشود که بخش عمده مصرف استان اردبیل و برخی مناطق همجوار را تأمین میکند. محصولات این مجتمع در فروشگاههای زنجیرهای استانهای اردبیل و آذربایجان شرقی نیز توزیع میشود.
مدیرعامل مجتمع صنعتی گوشت اردبیل با اشاره به نقش این مجموعه در اشتغالزایی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و بیش از ۲۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم در این مجتمع مشغول به کار هستند.
وی در پایان تأکید کرد: اردبیل با پتانسیل بالای دامپروری میتواند پیشتاز توسعه صنایع تبدیلی و افزایش تولیدات پروتئینی در کشور باشد و اقدامات این مجتمع در راستای توسعه اقتصادی و رفاه مردم استان ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰